Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Φοιτητικός Διαγωνισμός Business Talents με Επιχειρηματικό Προσομοιωτή.


Tο 2016-17 η PRAXISMMTθα υλοποιήσει στην Ελλάδα τον 4ο Διαγωνισμό με ΠροσομοιωτήBUSINESSTALENTS, πρακτική άσκηση στη Διοίκηση & Επιχειρηματικότητα Online, και παράλληλα την ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ, για συνεντεύξεις και επαφές με κορυφαίες επιχειρήσεις που αναζητούν Ταλέντα και δίνουν τη δυνατότητα σε αποφοίτους ή φοιτητές να κάνουν αίτηση για Θέσεις Εργασίας ή Πρακτικής Άσκησης, και να συμμετάσχουν σε παρουσιάσεις και workshops, στις 27 Μαΐου 2017, σε συνεργασία με το KARIERA.GR.


Το Πρόγραμμα είναιΔΩΡΕΑΝ και απευθύνεται σε όλους τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς Φοιτητές αλλά και Αποφοίτους (έως 2 έτη), όλων των ΑΕΙ, ΤΕΙ, Ιδ.Κολλεγίων και ΙΕΚ της χώρας, ηλικιών 17-29 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ έως 19 Φεβρουαρίου 2017 με την ομάδα* τους ταυτόχρονα στο Διαγωνισμό-Πρακτική Άσκηση με ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΤΗ και στην ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ (με δυνατότητα αποστολής και του Βιογραφικού τους), στοwww.businesstalents.com

Ο Διαγωνισμός θα αρχίσει 20 Φεβρουαρίου 2017, μετά την εξεταστική περίοδο, με το άνοιγμα του Προσομοιωτή και τα δύο πρώτα Επιχειρ. Σχέδια θα είναι δοκιμαστικά.

Ο καινοτόμος Διαγωνισμός
BUSINESSTALENTS, προσφέρει στους φοιτητές τη μοναδική βιωματική εμπειρία Διοίκησης της δικής τους εταιρίας με κορυφαίο επιχειρηματικό Προσομοιωτή, σε μια διαδικασία που διαρκεί 11 ‘Εταιρικά Έτη’ (11 εβδομάδες), στην διάρκεια των οποίων καταθέτουν αντίστοιχα Επιχειρηματικά σχέδια (BusinessPlans) με πραγματικές Αποφάσεις και λαμβάνουν πραγματικά οικονομικά Αποτελέσματα σε ανταγωνισμό με άλλες 4 εταιρίες.

Η διοίκηση της εικονικής ‘εταιρίας’ γίνεται σε μία ρεαλιστική αναπαράσταση της αγοράς σε πλήρη ανταγωνισμό με άλλες 4 ‘εταιρίες’ (‘αγορές’ των 5), με λήψη Αποφάσεων στις λειτουργίες της επιχείρησης, (
Marketing, Παραγωγή, Χρηματοοικονομικά, Logistics, Ανθρώπινο Δυναμικό) για πρακτική εξάσκηση στην Επιχειρηματικότητα και ανάπτυξη διοικητικών δεξιοτήτων με την ομάδα.

Ανάλογα με τη θέση που καταλαμβάνουν κάθε ‘έτος’ στην ‘αγορά’ τους, συλλέγουν βαθμούς με στόχο την πρόκριση στον Τελικό, όπου προκρίνονται οι 75 επικρατέστερες ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα.


*Η ομάδα μπορεί να αποτελείται από: 3 ή 4 μέλη Φοιτητές ή Αποφοίτους 17-29 ετών από την ίδια ή διαφορετικές Σχολές - ειδικότητες. Όλοι οι εγγεγραμμένοι έχουν δικαίωμα παρουσίας στην ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 27 Μαΐου 2017, ανεξαρτήτως αποτελέσματος και συμμετοχής στο Διαγωνισμό
BusinessTalents.


Χρονοδιάγραμμα
BUSINESS TALENTS & CAREER DAYS 2016-17

  • Διάρκεια Εγγραφών: 7 Οκτωβρίου 2016 – 19 Φεβρουαρίου 2017
  • Έναρξη Διαγωνισμού ΒΤ: 20 Φεβρουαρίου 2017(αρχή με 2 δοκιμαστικά έτη)
  • Διάρκεια Διαγωνισμού : 21 Φεβρουαρίου – 9 Μαΐου (9 έτη με βαθμολογία + 2 δοκιμαστικά χωρίς)
  • ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΒΤ (με φυσική παρουσία): 26 Μαΐου στο Deree
  • ΗΜΕΡA ΚΑΡΙΕΡΑΣ : 27 Μαΐου 2017, στο Deree


Βραβεία 10.000€, Δίπλωμα Διαγωνισμού, δώρα, Θέσεις Εργασίας, Πρακτικής Άσκησης.

Δείτε τον ενθουσιασμό των συμμετεχόντων στο Video του περσινού Τελικού & CareerDay: https://youtu.be/OPt0HqU6MZY

Ολες οι εξελίξεις του Διαγωνισμού στο www.facebook.com/BusinessTalentsGR/

Διοργάνωση: www.praxismmt.com– Συνεργάτης Ημέρα Καριέρας: KARIERA.GR