Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας - Διαγωνισμός

Brief Διαγωνισμού και παραδοτέα υλικά 

Το brief του διαγωνισμού και η φόρμα δήλωσης συμμετοχής, είναι διαθέσιμα στο https://www.ermisawards.gr/gr/festival/ermis-young-talents/.

Οι ομάδες θα έχουν στη διάθεση τους έως την Πέμπτη 9 Μαρτίου στις 24.00 να παραδώσουν τα υλικά τους είτε με email είτε μέσω της πλατφόρμας wetransfer[1] στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Η παρουσίαση των προτάσεων των ομάδων θα γίνει τη Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Μαρτίου.

Παρουσίαση Συμμετοχής

Οι ομάδες θα κληθούν να παρουσιάσουν τη συμμετοχή τους στην κριτική επιτροπή. Κάθε ομάδα θα έχει στη διάθεση της 10 λεπτά προκειμένου να προβάλει την παρουσίαση ppt και να αναλύσει την πρόταση της. Στο τέλος, η επιτροπή θα έχει 10 λεπτά προκειμένου να κάνει ερωτήσεις. Οι ομάδες θα ενημερωθούν με email, για την ακριβή ώρα που θα παρουσιάσουν όταν ολοκληρωθεί η υποβολή συμμετοχών και θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο που θα πραγματοποιηθούν οι παρουσιάσεις, τουλάχιστον 15 λεπτά νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα.

Χρονοδιάγραμμα

Brief

Ημερομηνία: Πέμπτη 23.02

Ώρα: 15.00

Δήλωση Συμμετοχής

Ημερομηνία: μέχρι Παρασκευή 03.03

Ώρα: 18.00

Deadline για την υποβολή των συμμετοχών

Πέμπτη 9 Μαρτίου στις 24.00<

Παρουσιάσεις προτάσεων

Δευτέρα 13 & Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», Πειραιώς 254

Ανακοίνωση Βραβείων

Η νικήτρια ομάδα θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Ermis Awards, την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017.