Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας - ΔΙΑΚΡΙΣΗ

Πρώτο Βραβείο στα Ermis Awards για ομάδα φοιτητών του τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας

Για δεύτερη συνεχή χρονιά την πρώτη θέση στο φοιτητικό διαγωνισμό Ermis Young Talents Contest κατέκτησε ομάδα φοιτητών του Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του ΟΠΑ. Ο διαγωνισμός αφορούσε φοιτητές έτοιμους να δείξουν την Αθήνα στους συνομήλικούς τους, μέσα από τα social media του Discover Greece.

Η νικήτρια ομάδα αποτελείται από τους φοιτητές Βανέσσα Γιόργο, Εύα Παπαμιχάλη, Γεώργιο–Πλάτων Περλέρο και Νικόλα Τατσάκη. Παρουσίασαν τη στρατηγική τους, τι θεωρούν σημαντικό για το κοινό τους, δείγματα από το concept και τις αναρτήσεις τους και είναι πλέον έτοιμοι να το εφαρμόσουν στην πράξη για ένα τριήμερο στα τέλη Απριλίου. Επιπλέον ως έπαθλο δόθηκε στα μέλη της ομάδας η δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν σεμινάριο σε digital storytelling, που διοργανώνει το Ινστιτούτο Επικοινωνίας.

Η απονομή έγινε την Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»,  κατά τη διάρκεια της Τελετής Απονομής των Ermis Awards.

Τα Ermis Awards είναι το κορυφαίο γεγονός του κλάδου της επικοινωνίας στην Ελλάδα και διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Ένωση Διαφημιστικών Εταιριών Ελλάδος. Σκοπός τους είναι η ανάδειξη των πιο δημιουργικών Διαφημιστικών Έργων, Παραγωγών Διαφημιστικών Ταινιών, Μουσικής και Εκδηλώσεων, Προγραμμάτων Δημοσίων Σχέσεων, Προγραμμάτων Άμεσου Marketing, Προγραμμάτων δημιουργικής χρήσης των ΜΜΕ, Έργων στο Digital.

Περισσότερα για το Brief.